FamilieFinanser minimalisme bæredygtighed økonomi
Børn,  Genbrug

Ungerne har fået nye brugte billige skoletasker

Følg vores familieprojekt for 2019 om udelukkende at købe brugt

Der er ofte penge at spare, når man køber ting udenfor sæson. Jeg vil gætte på at de fleste skoletasker bliver købt om sommeren omkring skolestart. Derfor burde de være billigere nu, måske også de brugte?

Når man køber brugt, følger priserne på en måde også sæsonen. De fleste vil hvertfald sætte den brugte skoletaske til salg, umiddelbart efter de har købt den nye. Og ofte vil det være sådan, at jo længere en person har haft noget til salg, des lettere vil man kunne prutte om prisen. Man kan hvertfald være heldig.

Det handler både om økonomi, men også om bæredygtighed når vi vælger at købe brugt.

Vores søn har stadig sin første skoletaske på 16 liter, og det er ved at være lidt knebent med pladsen deri. Så jeg ledte dba igennem. Der var rigtig mange skoletasker at vælge imellem. Mange pæne og nærmest ikke brugte tasker.

FamilieFinanser minimalisme bæredygtighed økonomi
Her er så de nye, brugte skoletasker. Samlet pris 350 kr inklusiv to gange forsendelse.

Læs også om bæredygtighed i forbindelse med forsendelse af brugtkøb.

Midt i processen med at finde den rette skoletaske, kom datteren i tanke om at hun også død og pine måtte have en ny. Og det må så være derfor at dba svømmer i pæne ikke-slidte tasker – fordi børnene får lov at få nye skoletasker, før behovet reelt er tilstede.

Nå, men vi endte med at købe to Jeva skoletasker. 225 kr for den ene og 125 kr for den anden. Begge inklusiv forsendelse. Så det er i mine øjne helt fair priser. Taskerne er så lige en tand større end forventet, men ungerne er tilfredse.

Jeg er faktisk ret sikker på at min egen første skoletaske, var en blå Jeva. Nu er der så bare tilbage at få sendt ungernes gamle skoletasker videre i systemet.

Bloggen FamilieFinanser 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *