FamilieFinanser Sparet er tjent
Sparetips

Sparet er tjent #1

En blogserie om vores små besparelser

Jeg har lavet en liste over de seneste 10 hverdagstiltag vi har gjort, med økonomisk besparelse enten som formål eller som sidegevinst.

Lavet madplan. Det gør vi hver uge, men jeg er sikker på at det er meget afgørende for vores besparelser.

Sat rugbrød på madplanen. Noget så eksotisk som makraldmadder. Det passede tidsmæssigt ind i en travl dag og børnene synes det er fint.

Strukket én pakke bacontern over 4 dages aftensmad til 4 personer. To dage med svampe-risotto og to dage med pasta cabonara. Med bacon som krydderi, er det en del nemmere at få smag i de (dermed næsten) kødfri retter.

Det overskydende aftensmad fryses i portionsstørrelser. Så er der madpakker til mig, nemt og lækkert.

Hønsene spiser børnenes rester fra madpakkerne (plus foderkorn) og kvitterer med æg til os. De to unghøner er nu også begyndt æglægning.

10-turskort til svømmehallen sparer os ca 19% på billetprisen sammenlignet med enkeltbilletter. Nu skal jeg bare huske at få hentet mit bibliotekskort som giver yderligere rabat.

Udskudt indkøbet en dag, selvom vi mangler rugbrød og mælk, og besluttet at der må pastasalat i madpakken og havregrød til morgenmad. Det handler naturligvis ikke om at jeg ligger flad på sofaen efter svømmeturen…

Sået tomatfrø til forspiring i vindueskarmen frem for (forhåbentlig! ) at købe tomatplanter.

Fået endnu en pose arvetøj til datteren af en kollega. Så fedt! Det er virkelig en gode ved at fortælle om vores familieprojekt, at folk omkring os, har os i tankerne på denne måde.

Gratis yoga. Det er simpelthen skønt for krop og sjæl lige at bruge den lille stund for sig selv.

Læs også :

Bloggen FamilieFinanser 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *