FamilieFinanser økonomi køb Kun Brugt
Genbrug

Ny computer af brugte dele

I hele 2019 vil vi udelukkende købe brugt, årets første brugtkøb er en skærm.

Læs om Projekt Køb Kun Brugt

En brugt skærm var sidste brik i puslespillet, for at have det nødvendige til at samle en computer til vores søn. Det var også årets første køb, og endda købt for hans egne lommepenge.

Sønnen på 8 år har længe ønsket sig sin egen computer, og nogenlunde lige så længe, har min mand brugt på at samle dele sammen til den. Nogle af delene er de gamle dele, fra når manden har opgraderet sin computer. Andre dele har han fået med hjem, når han har hjulpet andre med at udskifte dele på deres computer. Og så fik sønnen en kasse med brugte computerdele i julegave fra sin Moster og Onkel.

Læs også om at give brugte gaver

FamilieFinanser køb Kun Brugt computer
Skærmen var det sidste vi manglede for at kunne samle en computer

Skærmen var som sagt det sidste der manglede, og den fandt vi på dba, samme by som vi bor i, til 100kr. Nu er der bare tilbage at få computeren samlet. Det aner jeg ingenting om, så det vil jeg ikke komme ind på. Ligesom jeg heller ikke kender listen over hvilke bruge computerdele det er vi har samlet.

Hvorfor vi køber brugt

Det gør vi af flere årsager. Økonomi, for at spare penge. Vi gør det for at have flere penge til de vigtige ting. For os er det pt en rejse vi sparer op til, og en boliggæld der skal afdrages. Men det handler også om bæredygtighed. Det handler om ikke at belaste klimaet unødigt. Om ikke at være årsag til yderligere produktion. Om at de ressourcer som allerede er brugt på at producere en ting, udnyttes fuldt ud. Eller i hvert fald, at vi kommer bare en smule længere væk fra “Brug og smid væk”mentaliteten.

Har du købt brugt elektrik?

Bloggen FamilieFinanser

Læs mere om Familien bag bloggen, og om vores familieprojekter : Købestop-op fra 2020, og Køb Kun Brugt fra 2019.
Omdrejningspunkterne på siden er Økonomi og Minimalisme, derudover skriver vi meget om det at købe genbrug, og om hvordan vi ellers sparer penge. Få et hurtigt overblik over Bloggens indhold.
Kig forbi facebookgruppen Spar Penge i Hverdagen hvor medlemmerne deler alverdens sparetips.
Du kan også følge bloggens Facebookside eller Instagram
Kontakt pr mail: Info@familiefinanser.dk 

 

Leave a Reply