Bog: Min SpareBog 1

Min SpareBog 1 – Sælg, Spar og Brug hvad du har

Min SpareBog 1 – Sælg, Spar og Brug hvad du har

Størrelse: A5 og 220 sider. Papirkvalitet 120g.

Bogen indeholder følgende:

Min SpareBog 1 strækker sig over et helt år, hvor hver af de 12 måneder behandler forskellige emner. Emnerne byder på varierende opgaver til dig, med din økonomi som omdrejningspunkt. Alt sammen med det formål at spare dig penge, at sælge det du ikke bruger, og at bruge det du allerede har.

De 12 emner – Opsparing, faste udgifter, shopping, dagligvarer, husholdning, beauty, garderobe, boligindretning, hobby, elektronik, opbevaringsdepoter og “blandende bolsjer”

Månedssider – skriv månedens navn, og dekorer siden hvis du har lyst. Bogen er lavet uden fortrykte måneder, sådan at du kan starte når som helst på året.

Kalender – hver måned starter med en kalenderside, hvor du kan skrive ting som du skal huske vedrørende din økonomi, fx aftaler med bank eller forsikring, overførsler du skal lave (fx til din opsparing). Du kan også bruge siden til at skrive dine arbejdstider ned, til når du tjekker lønseddel.

Opsparing – Systemopsparing på daglig basis er lavet med det formål at gøre det lidt sjovere at spare op, og for at gøre det lettere at holde motivationen. Der mange forskellige måder at gøre det på og du har helt frit spil. Du kan opspare præcis det beløb, som du kan undvære i budgettet på dagen, eller efter dato, ugedag, vejret eller samle
mønter, pant mv. og herefter overføre det til din opsparing.

Tracker – Hold øje med en vane. Farv et felt dagligt, som viser hvor mange succesfulde dage, du har på en måned i forhold til at en vane. Fx købestop, forbrugsfri dage, forbedre eller droppe en vane.

Forbrug – Ved at skrive dit totale daglige forbrug, hver dag hele året, får du en stor opmærksomhed på din økonomi, og hvilke udgifter og køb der er Need to have kontra Nice to have.

Regnskab – Hver måned har et emne, og du kan udfylde et regnskab på månedsbasis året igennem, for hver af emnerne. Så husk at vende tilbage og opdatere dine regnskaber.

Evaluering – Vurder hvordan du synes, at hver måned er gået i
forhold til de opgaver, som du bliver stillet i bogen.

Tanker – Brug lidt tid på at skrive dine tanker ned. Både når du kigger bagud i bagklogskabens lys, og når du kigger fremad.

Forskellen på Min SpareBog 1 og Min SpareBog 2

Min SpareBog 1 strækker sig over et helt år, hvor hver af de 12 måneder behandler forskellige emner. Emnerne byder på varierende opgaver
til dig, med din økonomi som omdrejningspunkt. Alt sammen med
det formål at spare dig penge, at sælge det du ikke bruger, og at
bruge det du allerede har.

Min SpareBog 2 består af to komponenter. Første del guider dig gennem en ShoppeDetox, mens anden del af bogen indeholder 12 måneders tracking af og motivation til købestop.

Bøgerne har det til fælles, at de begge varer 12 måneder. Begge indeholder kalender- og salgssider, opsparingschallenges, forbrugs- og vanetrackere. Ét af de 12 emner i Min SpareBog 1 er shopping, som bliver uddybet i den ene halvdel af Min SpareBog 2.

Herudover er bøgernes indhold forskelligt, og de kan bruges både hver for sig eller som supplement til hinanden.

Beskrivelse på bogens bagside :

Denne SpareBog er bogen til dig der ønsker at spare penge i hverdagen, og er klar til at arbejde både med din økonomi og med dine økonomiske vaner.

Bogen guider dig igennem 12 måneder med forskellige opgaver, hvor hver måned behandler forskellige emner. Emnerne byder på varierende øvelser til dig, med din økonomi som omdrejningspunkt. Alt sammen med det formål at spare dig penge, at sælge det du ikke bruger, og at bruge det du allerede har.

Emnerne er opsparing, faste udgifter, shopping, dagligvarer, husholdning, beauty, garderobe, boligindretning, hobby, elektronik, opbevaringsdepoter og “blandede bolsjer.”

Desuden indeholder bogen daglig systemopsparing, 52 ugers opsparinger til sparechallenge, forbrugsregnskab, vane-tracker, kalender, evalueringer og meget andet.

Siderne er sort-hvid og ikke dekoreret, for at give dig muligheden for at stå for den del; at dekorere og personliggøre din bog.

FamilieFinanser