DIY fastelavn unicorn
Børn,  Gør-Det-Selv

Fastelavnsudklædning – DIY af genbrug

I år har vi selv været kreative med ungernes kostumer, vi har lavet haler til kat og enhjørning

Datteren fik jo købt sig en plys-enhjørninge-dragt, som jeg fortalte i Købestop-op Januar. Vores kloge pige har besluttet, at den vil hun bruge til fastelavn også. Men den mangler en hale. Horn og manke er allerede påsyet dragten. Sønnen vil gerne være kat. “Bare ører og hale, tak” siger han. Godt så, missionen er forstået.

Jeg startede med at kigge på dba, vi vil jo rigtig gerne fortsat købe brugt hver gang det er muligt (og giver mening). Sidste år lykkedes det at finde datterens fastelavnskjole på dba, men i år var jeg ikke så heldig. Så jeg var en tur i Kirkens Korshær Genbrug og Kirppu loppesupermarked, hvor jeg fik købt følgende :

  • Kattekostume, 50kr
  • 3 bælter, 16kr
  • 3 garnnøgler, 30kr
  • Hawaiiskørt, 8kr
  • Samlet pris = 104kr
Genbrug fastelavn
Samlet pris 104 kr

Gør-Det-Selv haler til udklædning

Resultatet er blevet, at vi klippede halen af kattekostumet som var voksenstørrelse, og har syet en løkke i elastik, så den kan påføres bæltet. Af regnbuegarnet har vi lavet en multifarvet enhjørninge-hale. Den har en fletning som base, og mindre kvaster af garn er børstet til at se mindre garn-atige ude, og bundet fast på fletningen. Hawaiiskørtet blev også til en enhjørninge-hale, Sille har lavet en video om hvordan hun gjorde :

Min datters YouTube video

Følg bloggen FamilieFinanser

I 2021 er bloggens fokus på Dagens Sparetip, hvor her hver femte dag, vil udkomme 5 nye sparetips. Som noget nyt, har FamilieFinanser fået en Shop med Downloads. Læs mere om Familien bag bloggen, og om vores familieprojekter : Købestop-op fra 2020, og Køb Kun Brugt fra 2019.
Omdrejningspunkterne på siden er Økonomi og Minimalisme, derudover skriver vi meget om det at købe genbrug, og om hvordan vi ellers sparer penge. Få et hurtigt overblik over Bloggens indhold.
Kig forbi facebookgruppen Spar Penge i Hverdagen hvor medlemmerne deler alverdens sparetips. Du kan også følge bloggens Facebookside eller Instagram
Kontakt pr mail: Info@familiefinanser.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *