FamilieFinanser

Familien

Velkommen til FamilieFinanser – en blog om økonomi og minimalisme

Hvem er vi?

Vi er vist en helt almindelig familie på fire, bestående af pseudutvillinger på 9 og 10 år og forældre i midt 30’erne – Maria bag tasterne. Børnene går i folkeskole og til fritidsaktiviteter. Begge voksne arbejder, manden fuldtid og pendler dertil cykler – det gør jeg også, oftest. Jeg er ansat 30 timer om ugen sideløbende med studie og har netop gennemført bachelor.

Vores version af villa-volvo-vovse udleves som ejere af et hus fra 1930erne der ofte gør indhug i familiens finanser. Huset købte vi i 2014 og har et realkreditlån som løber indtil 2033 og derudover et boliglån. Bilen er en 9 år gammel Hyundai som er den nyeste bil vi nogensinde har haft. Familiebil, intet fancy. Derudover har vi 2 katte, samt en flok høns der aldrig får lagt æg nok til at tjene det hjemmebyggede hønsehus ind igen,  men til gengæld hjælper de med at bekæmpe madspild.

Drømmen

..er at rejse mere, at opleve verden med ungerne, og måske en dag selv at kunne bestemme om vi vil arbejde eller lade være. Det kræver at der er styr på økonomien, og bloggen handler om vores små hverdagstiltag på vejen hertil. Vi prøver at være sparsomme og bevidste om vores forbrug. Minimalisme er et rigtig godt koncept til at finde ud af hvad der giver os værdi og hvad der dybest set er overflødigt.

Vores mål

  1. ✔ Gennemføre vores familieprojekt for 2019, Projekt Køb Kun Brugt.
  2. ✔ Opsparing til en rejse til Thailand (som vil være vores første ikke-charter rejse).
  3. ✔Afvikle boliglånet (som har en forventet løbetid til 2034) med ekstra afdrag. Færdigbetalt pr 15/6-20
  4. ✔ Projekt på bloggen 2020: Købestopop.
  5. __ Dagens Sparetip, blogprojekt 2021
  6. __ At rejse. Afventer coronasitiationen
  7. __ Investering. At invistere vores første 100.000 kr.

Bloggen FamilieFinanser

..vil forhåbentlig være til inspiration for andre om at følge drømme,  være bevidste om forbrug, og hvad der giver værdi i livet.
Desværre er vi ikke perfekte. Overhovedet.
Og vi stræber ikke efter at blive det – så er det sagt.

Følg FamilieFinanser :

I 2021 er bloggens fokus på Dagens Sparetip, hvor her hver femte dag, vil udkomme 5 nye sparetips. Som noget nyt, har FamilieFinanser fået en Shop med Downloads. Læs mere om Familien bag bloggen, og om vores familieprojekter : Købestop-op fra 2020, og Køb Kun Brugt fra 2019.
Omdrejningspunkterne på siden er Økonomi og Minimalisme, derudover skriver vi meget om det at købe genbrug, og om hvordan vi ellers sparer penge. Få et hurtigt overblik over Bloggens indhold.
Kig forbi facebookgruppen Spar Penge i Hverdagen hvor medlemmerne deler alverdens sparetips. Du kan også følge bloggens Facebookside eller Instagram
Kontakt pr mail: Info@familiefinanser.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *