FamilieFinanser minimalisme bæredygtighed økonomi
Tøj & sko

Køb brugte sko som ikke er brugt

Køb en andens fejlkøbte brugte sko. Sko som ikke er gået med,  der er mange penge at spare 

Ubrugte Nike Air sneakers til under halv pris 

Manden manglede et par sneakers og så gik jagten ind på et par brugte sko. Han havde ingen krav til udseende,  er det ikke nemt? Så jeg søgte på DBA og fandt hurtigt et par til ham.

Disse var sat til salg til 300kr, over nogle dage fik sælger og jeg forhandlet os frem til en pris på 275kr inkl forsendelse,  hvilket jeg er fint tilfreds med. 

Vores familieprojekt for 2019.
I et år vil vi udelukkende købe brugt, og intet nyt.
Det skal gerne spare os en masse penge, men det har også den fantastiske sidegevinst, at være rigtig godt for vores jordklode.
Læs mere om selve Projekt “Køb Kun Brugt”

Vi vil ikke købte brugte sko, som er gået med og gået til, af hensyn til vores egne fødder. Jeg ved ikke om det er snobberi, men i min familie har vi aldrig arvet sko hverken børn eller voksne , og det videreføres nu til min egen lille familie.

Sko som er ubrugte eller brugt få gange,  dem køber vi gerne. Vi vil rigtig gerne spare penge, og hjælpe med at spare på klodens ressourcer, ved ikke at købe nyt i butikkerne. Men i stedet købe noget som allerede er produceret og solgt første gang, som altså ikke belaster med yderligere produktion. 

Køb brugte sko
Brugte sko: Nike Air sneakers,  en andens fejlkøbte ubrugte sko,  fundet på dba til 275kr inkl forsendelse. 

Læs også: om vores familieprojekt for 2019 hvor vi kun vil købe brugt

Hvad skal man kigge efter, når man køber brugte sko?

På DBA hvor disse er fundet,  kan man vælge kun at se annoncer angivet i stand som “Ubrugt” eller “Næsten som ny”. Det gør det meget lettere at finde en varer, uden at skulle læse tonsvis af annoncetekster igennem. 

Når man køber brugt og skal have varen tilsendt, giver det selvsagt ikke mulighed for at prøve skoene før køb. Derfor kan det være en god idé at gå efter mærker, som man har gode erfaringer med. Når man kender mærket har man en fornemmelse omkring kvalitet og pasform.

Læs også: Jeg har lavet en beregning omkring co2 aftrykket af at få tilsendt brugte varer,  kontra at købe nyt. Selvom det naturligvis sætter et aftryk at skoene sendes internt i Danmark,  så er det heldigvis stadig mere bæredygtigt end at købe helt nye.

Det er en god ide at Google den var man er ved at købe, for at se beskrivelse og nypris. Man kan også være heldig at finde en størrelsesguide online, på GrowingFeet har de målt alle børnesko indvendigt. Det er super brugbart når man køber brugte sko til børn. 

Køber du brugte sko?

Følg bloggen FamilieFinanser :

I 2021 er bloggens fokus på Dagens Sparetip, hvor her hver femte dag, vil udkomme 5 nye sparetips. Som noget nyt, har FamilieFinanser fået en Shop med Downloads. Læs mere om Familien bag bloggen, og om vores familieprojekter : Købestop-op fra 2020, og Køb Kun Brugt fra 2019.
Omdrejningspunkterne på siden er Økonomi og Minimalisme, derudover skriver vi meget om det at købe genbrug, og om hvordan vi ellers sparer penge. Få et hurtigt overblik over Bloggens indhold.
Kig forbi facebookgruppen Spar Penge i Hverdagen hvor medlemmerne deler alverdens sparetips. Du kan også følge bloggens Facebookside eller Instagram
Kontakt pr mail: Info@familiefinanser.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *