FamilieFinanser køb Kun Brugt
Genbrug

Brugt sengetøj – lidt ligesom på hotel?

Vi har købt 2 sæt brugt sengetøj på dba. Vi har åbenbart en dyne i et upopulært mål. Hvertfald forhandles størrelsen på sengetøjet dertil ikke i det landsdækkende sengetøjslager. Og heller ikke i det svenske møbelhus. Ikke at vi i år ville kunne handle nogle af stederne uanset. Vi har jo indgået en slags pagt, vores familieprojekt Køb Kun Brugt, som gælder hele 2019.

FamilieFinanser køb Kun Brugt
2 dobbeltsæt til samlet pris 150kr inkl porto.

Sengetøjet er brugt. Ikke slidt, men sovet i af andre. Præcis som på et hotel egentlig. Jeg har vasket det to gange og besluttet at nu er det rent-rent.

Da jeg i minimalismens ånd ryddede op og sorterede hele huset sidste år, røg et sæt sengetøj der var 20cm for langt ud til genbrug. Hvorfor mine to hjerneceller ikke løb i takt, og tænkte på at det nemt kunne syes kortere, ved jeg virkelig ikke. Men tippet er hermed givet videre.

To sæt røg ud pga slid, og tilbage stod vi så med et enkelt sæt sengetøj. Men hvem har også brug for mere? Vi har jo kun den ene dyne.. Dét er da minimalisme! Desværre er det også mega besværligt i forhold til vask. Og ikke specielt bæredygtigt, at man er nød til at tørretumble.

Jeg havde lavet en søgeagent på dba, og fik besked da der blev oprettet en annonce som indeholdt et specifikt søgeord. Og vupti, 2 sæt sengetøj til 150kr inklusiv forsendelse. Oprindeligt sat til salg til 150, men jeg bød 150 inklusiv porto, hvilket sælger gik med til.

Vi kunne godt have nøjedes med ét sæt, men sælger havde oprettet i en samlet annonce. Det er også okay, så er vi dækket ind det længere. Børnene har hver to sæt sengetøj.

Bloggen FamilieFinanser 

 

3 kommentarer

 • TinaTina

  Hej 🙂
  Meget inspirerende og spændende blog – har givet mig blod på tanden ifht at spare men også leve mere bæredygtigt…Vil følge med stor interesse….Sengetøj brugt, det havde jeg end ikke overvejet før dit indlæg men ikke udelukket jeg vil gøre det…..Selv har jeg besluttet at spare op til en rejse, til Florida november 2019 hvis alt går vel – ellers 2020….Tak for indblik i jeres “liv” 🙂 Hilsen Tina…

  • FamilieFinanser

   Hej Tina
   Tusind tak for de pæne ord, det betyder mere end man måske lige tror, at folk giver sig tid til at kommentere.
   At kunne inspirere andre til mere bæredygtighed,er vist en af de mest bæredygtige tiltag man kan gøre som enkeltperson, og hvor er jeg dog glad for at det er sket!
   En rejse til Florida lyder spændende, vi havde også oprindeligt tænkt at rejse i år, men overvejer nu om rejsen i 2020 i stedet kan blive af lidt længere varighed.
   Kh Maria

 • Gitte

  Jeg har aldrig haft problem med at købe og bruge brugt.
  Når man også tænker på hvilke forhold som nyt tøj produceres og transporteres under.
  Kemikalier-urent
  Skadedyr som fx mus og rotter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *